TJENESTER

(1 setning som er generell, rettet mot «deg», selgende)

VI-BO hjelper kunder med interiørdesign i deres egne hjem. Vi tilbyr boligstyling og interiørkonsultasjon i forbindelse med salg av bolig. I tillegg samarbeider vi med utbyggere i forhold til materialvalg og interiør i nyoppførte bygg.

INTERIØRKONSULTASJON

Skrive noe her

BOLIGSTYLING

Skrive noe her

PRISER

Skrive noe her

Hjem

Interiørdesign

VI-BO har interiørdesignere som hjelper deg med valg i forhold til farger, materialer, interiør og møblering. Vi er opptatt av å lage bærekraftige hjem som skal vare i generasjoner, samtidig som vi er oppdatert på de nyeste trendene og skaper moderne hjem.

Det er mange valg å ta i en oppussingsprosess, enten du har kjøpt bolig med oppgraderingsbehov eller du ønsker å fornye stilen i hjemet der du bor. 

Ved å bruke en proffesjonell interiørdesigner fra VI-BO blir både estetiske og funksjonelle behov ivaretatt.

Timepris fra kr. 960,-

BOLIGSTYLING

Boligsalg

Boligstyling er et verktøy som fremhever din bolig i et stort boligmarked for å tiltrekke potensielle kjøperes oppmerksomhet. Med flere interessenter kan du få både et raskere salg og en høyere pris.

Du har møbler og interiør, men trenger tips til hvordan du kan style boligen selv. Det handler om å legge til rette for best mulig foto til prospektet. Vi hjelper deg på beste og billigste mulige måte, men er du interessert i å kjøpe inn litt småting som puter og planter gir vi tips til dette også. Stylingen gjør du selv!

Priser

Leilighet, inntil 1 time 1.700,-

Enebolig/rekkehus, inntil 1,5 time 2.000,

Først kommer vi på en befaring, gir et pristilbud og skriver kontakt med kunden. VI-BO har dyktige stylister som plukker en gjennomført møbelpakke med møbler, bilder, lamper, tepper, dekoelementer, planter etc. fra vårt lager, spesielt tilpasset ditt hjem. Nøkkel hentes ofte hos megler.

Vi har flyttefolk som kjører og bærer alt inn og vi styler boligen klar for foto. Vi kan også møte opp under fotograferingen om ønskelig. Normal leietid er 4 uker, men dette kan forlenges ved ønske. Når leietiden er utgått eller boligen solgt tømmer vi boligen for alt som tilhører VI-BO, og boligen er klar for overtakelse.

Ministyling

Kanskje har du det meste som trengs, men ønsker hjelp til siste finish før fotografering? Interiørkonsulenten møter for å bistå med å lage gode komposisjoner og stemningsmiljø til foto, ved bruk av eiers eget møblement og interiør.

Første time 1.960,- Deretter 960,-

Delstyling

Utvid muligheten ved å supplere stylingen med interiør og dekor fra vårt leielager. Prisen på delstyling avhenger av mengde, størrelse på møbler, flyttebil og bærehjelp.

Fra 10.000,-

Helstyling

Komplett styling av tom bolig. 

Ta kontakt for tilbud. fra 15.000,- 

Prosjekt

Nybygg

Høy standard og moderne boliger er mer ettertraktet enn noen gang. Det finnes mange kjøpesterke kundegrupper i Norge, men det bygges også mye nytt og konkurransen er stor. Som utbygger har du mange valg å forholde deg til i prosessen, og det er her våre interiørdesignere kommer inn.

Vi ser helheten

Vi ser helheten i jungelen av alle valg som skal tas, og hjelper deg som bygger å oppnå et helhetlig resultat, som du slipper å angre på i ettertid. Vi har oversikt over de seneste trender og vet hvilke materialer som fungerer i de forskjellige hjem.

Timepris fra kr. 960,-

Item added to cart.
0 items - £0.00